sábado, 22 de diciembre de 2012

Abraçada a l'Hospital


Eren les 18h i ja ens començàvem a posar nerviosos perquè la gent no acabava d’arribar. Entre nosaltres ens intentàvem tranquil·litzar i ens dèiem “ en aquest país som així, sempre arribem a hores tocades.  Ja arribaran, aquesta vegada ho aconseguirem”

Efectivament, a partir de les 18:15 van començar a arribar. Primer de dos en dos, després en grups carregats de pancartes pujàvem caminant per la part de darrera de l’hospital.
A las 18:30 en punt va arrancar a caminar la cadena humana, cadascú amb la seva espelma.
En uns vint minuts ja estàvem tancant la cadena. Ho havíem aconseguit!

Després d’uns minuts d’incertesa (era la nostra primera cadena!), vam fer agrupar als assistents al voltant d’un banc del jardí de l’hospital. Allà el Marcus Prime va llegir el breu comunicat que deia així: “Agraïm a totes les persones que estem aquí, formant part d'aquesta cadena humana i a les que han donat suport a l'acampada, manifestant una vegada més la indignació per les retallades i la injustícia social que estem patint tots; nens, joves, famílies, treballadors, jubilats...
demanem un minut de silenci per les persones que estan patint situacions difícils com problemes de salut, de treball o aïllament social.

 NO OBLIDEM QUE LA LLUITA CONTINÚA

Vam escoltar un fragment del Cant dels ocells de pau Casals i tres coets pirotècnics van concloure l’acte.

El Moving de Macaco ens va fer deixar anar tots els nervis que havíem passat.

Moltes gràcies a tots, moltes gràcies a qui ho veu fer possible.






No hay comentarios:

Publicar un comentario